14 Aanhoudingen na massale vechtpartij

Bij een grote vechtpartij in het centrum van Katwijk heeft de politie afgelopen nacht 14 aanhoudingen verricht. Het gaat om een groep jongeren tussen de 16 en 26 jaar uit Katwijk en Leiden. De politie van Katwijk kreeg bij verschillende charges in het centrum van Katwijk assistentie van de korpsen uit Leiden en Noordwijk.

De ongeregeldheden begonnen rond 02.00 uur vannacht in de Badstraat. De jongeren gingen daar met elkaar op de vuist, waarbij een nog onbekende jongen ernstig werd mishandeld. Hij werd door een 19-jarige Leidenaar verschillende keren tegen het hoofd geschopt terwijl hij op de grond lag.

Een van de verdachten, een 26-jarige Katwijker, werd door een politiehond gebeten en moest voor behandeling naar het LUMC. Een agent raakte gewond toen er een fles tegen zijn scheenbeen werd gegooid. Na ongeveer een uur keerde de rust weer in het centrum. Twaalf verdachten werden ingesloten in het politiebureau van Leiden, twee in het bureau van Katwijk. De 19-jarige Leidenaar en de 26-jarige Katwijker zijn in verzekering gesteld.

Geen categorie


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×