Leidse pub tweede in Café van het Jaar-verkiezing

English Pub North End in Leiden van Martijn Snoeck is tweede geworden in de Café van het Jaar 2002 verkiezing van het vakblad Misset Horeca. De Poshoorn in Maastricht werd eerste, De Pub in Oosterhout derde. De speciale prijs voor het beste Dorpscafé van het Jaar ging naar De Harbarg in Borger. De pub van Martijn Snoeck zat De Poshoorn dicht op de hielen. “North End blinkt uit door zijn op en top Engelse uitstraling, uitstekend gastheerschap en warme ambiance. North End weet een divers publiek aan zich te binden. Zowel voor als achter de schermen een prima bedrijf,” aldus het juryrapport.

De wedstrijd Café van het Jaar is een landelijke vakwedstrijd waar cafés vrijwillig aan meedoen. Voor deze negende editie heeft de jury circa veertig cafés verspreid over het land anoniem bezocht. Hieruit werden tien finalisten geselecteerd die tijdens een officieel jurybezoek grondig werden gescreend. De jury lette hierbij onder meer op gastvrijheid, hygiëne, assortiment, uitstraling, inrichting, personeelsbeleid, financiële prestaties en de kwaliteit van vakmanschap en ondernemerschap.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×