Vier auto's betrokken bij botsing A44

Vier auto’s raakten donderdagmorgen rond 07.20 uur betrokken bij een ongeval op de Rijksweg A44. Een 27-jarige Haagse wilde vanaf de Plesmanlaan invoegen. Een 53-jarige man uit Zoetermeer die op de rijstrook links van haar reed, moest remmen en uitwijken naar links, maar ze raakten elkaar toch. Hierdoor raakte de Zoetermeerder op zijn beurt de auto van een 31-jarige Hagenaar die links van hem reed.

De Hagenaar raakte hierdoor in een slip en kwam dwars op de weg stil te staan. Een 41-jarige man uit Wassenaar die achter hem reed, kon een aanrijding niet meer voorkomen en reed tegen de Hagenaar aan. De man uit Wassenaar is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×