Burgemeester Koopmanschap naar Diemen

Burgemeester Koopmanschap van Zoeterwoude vertrekt volgend jaar vrijwel zeker naar de gemeente Diemen. Gisteravond heeft de Diemense Raad haar als eerste kandidaat voorgedragen.

In de commissievergadering Grondgebied in Zoeterwoude deelde mevrouw Koopmanschap haar naderende vertrek met gemengde gevoelens mee. Zoeterwoude is haar in de afgelopen vijf-en-half jaar dat zij er burgemeester is na aan het hart komen te liggen. De fracties lieten weten haar vertrek te betreuren maar haar stap te begrijpen. De bestuurskracht van Zoeterwoude is onlangs nog als `goed` beoordeeld, en de fracties hebben er alle vertrouwen in dat Zoeterwoude een nieuwe burgemeester zal krijgen.

Geen categorie


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×