Klerks weg bij VVV

Na ruim drie jaar voorzitterschap van Leiden Promotie VVV legt Kees Klerks de voorzittershamer neer. Hij leidde Leiden Promotie VVV naar de Regio-VVV Holland Rijnland, waarvan Leiden Promotie VVV per 1 januari 2003 een
substantieel onderdeel wordt.

De opvolger van Klerks in het Dagelijks Bestuur van de VVV Holland Rijnland is  Fred van Haasteren. In het regiobestuur zal Van Haasteren naast voorzitter Paul Overmars (Noordwijk) de functie van vice-voorzitter
bekleden. Verder zal Van Haasteren de Leidse adviesraad aanvoeren.

Fred van Haasteren is 53 jaar, geboren Leidenaar en jurist. In het dagelijks leven is van Haasteren executive vice-president social and general affairs bij Randstad Holding n.v. en directievoorzitter van Randstad Groep Nederland b.v. Hij bekleedt verschillende nationale en internationale nevenfuncties, waaronder het Dagelijks Bestuurslidmaatschap van de werkgeversorganisatie VNO-NCW en het voorzitterschap van EURO-CIETT, een platform van Europese uitzendwerkgevers.

Het vice-voorzitterschap van de Regio-VVV Holland Rijnland is de eerste lokale/regionale functie die Van Haasteren bekleedt. Hij zal in het regiobestuur de o.a. de toeristische en recreatieve belangen van de stad
Leiden behartigen.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×