Remkes steunt voorselectie Franssen

Minister Remkes kiest in zijn toelichting op het afwijzen van de Leidse burgemeestersvoordracht zeer nadrukkelijk partij voor Commisaris van de Koningin Jan Franssen. Franssen selecteerde in oktober vijf kandidaten die in zijn ogen geschikt waren voor het Leidse burgemeesterschap. De Leidse vertrouwenscommissie was het niet met die keuze eens en vond slechts één kandidaat benoembaar.

Remkes benadrukt in zijn brief dat Franssen bij zijn voorselectie rekening heeft gehouden met zowel de bekwaamheid en geschikheid van de sollicitanten voor de vervulling van het burgemeestersambt, als met de specifieke wensen die Leiden in de profielschets had verwoord.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×