Vernielingen in Mors en Stevenshof

Afgelopen nacht zijn in de Mors en de Stevenshof verschillende vernielingen aangericht door een groep jongeren. Daarbij werden autoruiten ingeslagen en werden twee auto’s op zijn kant gegooid. Ook werd een auto in brand gestoken. De politie is op zoek naar de daders.

Om 21:45 uur werd op een parkeersplaats op de Barnsteenstraat de achterruit van een personenauto ingeslagen. Even na 23:00 uur ontving de politie kort na elkaar meldingen van ernstige vernielingen. In de Suze Robertsonstraat werd een auto op zijn kant gegooid. Even later volgde op het Cato van der Pijlpad een tweede auto. Op een parkeerplaats aan de Nienke van Hichtstraat werd door onbekenden de achteruit van een auto vernield. Omstreeks 23:30 hebben ruim 10 politieagenten de orde hersteld rond het Alexandrine Tinneplein en de Lage Morsweg.

Op de Lage Morsweg heeft de politie een einde gemaakt aan een vreugdevuur. Daarbij is een 22-jarige Leidenaar aangehouden omdat hij weigerde te vertrekken. Om 04:00 uur werd op het Alexandrine Tinneplein een auto in brand gestoken.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×