AH komt met eigen hoofddoekjes

Albert Heijn breidt de eigen bedrijfskleding uit met hoofddoekjes. Het bedrijf liet supermarkten tot nu toe lokaal beslissen of hoofddoekjes wel of niet waren toegestaan. Nu komt er dus een eigen ontwerp, omdat dit beter past bij de rest van de bedrijfskleding. Dit betekent dat personeelsleden die een hoofddoekje willen dragen niet langer hun eigen doekje mogen omdoen.

Albert Heijn is de tweede supermarktketen die dit element toevoegt aan de lijn bedrijfskleding. Dirk van den Broek (Digros) ging AH voor. Het hoofddoekje is nog niet te bewonderen. Er zijn slechts enkele prototypes op de markt.

Uit onderzoek blijkt overigens dat één op de zeven managers in het Nederlandse bedrijfsleven een sollicitant niet aanneemt als die een keppeltje, hoofddoek of tulband draagt.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×