Politie zoekt nog studenten

De Politie Hollands-Midden is nog steeds op zoek naar studenten voor de opleiding tot allround politiemedewerker. In Hollands-Midden kun je in april, augustus en november starten met deze vierjarige opleiding. De opleiding sluit nauw aan bij het reguliere beroepsonderwijs en is een combinatie van werken en leren. De Politie Hollands-Midden biedt je tijdens de opleiding een salaris, afgestemd op je vooropleiding en werkervaring. Ook zijn de secundaire arbeidsvoorwaarden prima verzorgd.

Informatie over aanstellingseisen, de sollicitatie- en selectieprocedure en de arbeidsvoorwaarden staat op de wervingssite van Politie Hollands Midden. Je kunt vanaf deze site de afdeling werving & selectie mailen om meer informatie of om jezelf aan te melden voor een voorlichtingsbijeenkomst.

Als politieagent word je beschermer, helper en redder tegelijk. Scheidsrechter, trooster en probleemoplosser. Of je nu op straat bent of op het bureau: elke dag brengt uitdagingen en spanning, maar ook een hoop plezier.

<u>Inloopavond:</u>

20 januari: bureau Langegracht 11, Leiden

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×