Twee gewonden bij botsing bestelbusjes

Vanmorgen omstreeks 07.15 uur vond op de kruising Europaweg/Hofvlietweg een aanrijding plaats tussen twee bestelauto’s. Een 23-jarige bestuurder uit Den Haag reed op de rechterrijbaan van de Europaweg in de richting van Leiden. Een 20-jarige bestuurder uit Scheveningen reed over dezelfde weg op de linkerrijbaan. De Hagenaar wilde vanaf de rechterrijbaan linksaf slaan de De Hofvlietweg op. Hierbij gaf hij geen richting aan. Er ontstond vervolgens een aanrijding tussen de twee voertuigen.

De Hagenaar werd overgebracht naar het LUMC. De Scheveninger naar het Diaconessen Ziekenhuis. De politie heeft een gedeelte van de weg tot omstreeks 09.20 uur afgesloten. Het verkeer werd over de busbaan/rijstrook voor het tegemoetkomend verkeer geleid.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×