Wegwerkzaamheden aan Haagweg

Op maandag 3 en dinsdag 4 maart worden asfalteringswerkzaamheden uitgevoerd aan de Haagweg, op het stuk tussen de Churchilllaan en de Vinkweg. De werkzaamheden vinden plaats tussen de doorsteken naar de Parallelweg, waardoor de woningen goed bereikbaar blijven. De meeste woonboten zullen dinsdagnacht echter minder goed bereikbaar zijn.

Om veiligheidsredenen mogen de werkzaamheden alleen ’s nachts tussen 23.00 en 06.00 uur worden uitgevoerd. De meeste (geluids-) overlast zal in het begin van de nacht optreden, omdat dan de bestaande asfaltverharding verwijderd wordt. Gedurende de werkzaamheden wordt het verkeer omgeleid. Op maandagnacht geldt dit voor de rijstrook ‘stad in’, op dinsdagnacht geldt dit voor de rijstrook ‘stad uit’. De omleidingen staan aangegeven met borden.

Overdag is de weg gewoon open voor al het verkeer.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×