Zonnestudio aan Stationsweg overvallen

Twee nog onbekende mannen hebben afgelopen vrijdagavond een zonnestudio aan de Stationsweg overvallen. Rond 22.00 uur werd er aan de achterdeur geklopt. Toen de 18-jarige medewerker opendeed, stormden er twee onbekende mannen naar binnen. Eén van hen pakte de vrouw beet en bedreigde haar met een mes. Door hard te schreeuwen wist de vrouw de aandacht van twee klanten te trekken. Toen deze zich op de overvallers wilden storten, gingen deze er vandoor.

De overvallers gingen er via de achterdeur vandoor en verdwenen over het Morssingelparkeerterrein. De politie is op zoek naar getuigen. Zij kunnen contact opnemen met de politie via telefoonnummer 0900 – 8844 (lokaal tarief).

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×