VVD organiseert rondleiding met burgemeesterskandidaten

De Leidse VVD-fractie heeft beide kandidaten voor het burgemeestersreferendum zondag om 15.00 uur uitgenodigd voor een rondleiding door het stedelijk museum de Lakenhal. De directeur van de Lakenhal, mevrouw Bolten, zal een rondleiding verzorgen langs de hoogtepunten van het museum. “De VVD vindt het belangrijk om de heren Groen en Lenferink kennis te laten maken met de rijke historie van Leiden en het daarbij behorende culturele erfgoed,” aldus fractievoorzitter Leendert de Lange.

De Lange vindt verder dat het hoog tijd wordt om de plannen die in de afgelopen jaren zijn gemaakt voor de (uitbreiding van) de Lakenhal en omgeving uit te gaan voeren.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×