Verkiezingsuitzending bij Holland Centraal

Komende dinsdag doet Radio Holland Centraal vanaf 21.00 uur live verslag van de uitslagenavonden in het Leidse stadhuis en het Provinciehuis in Den Haag. Verslaggevers Chris de Waard in Leiden en Robert Barendse in Den Haag brengen de luisteraars op de hoogte van de eerste tussenstanden en uitslagen. Ook zijn er uiteraard reacties van de provinciale en Leidse politici. Op de uitslagenavond in Leiden zal ook burgemeesterskandidaat Lenferink aanwezig zijn. Harry Groen moest wegens familie-omstandigheden afzeggen.

 De presentatie van de uitzending is in handen van Bart Kool. Luister dinsdag 11 maart vanaf 21.00 uur naar het ‘Holland Centraal Verkiezingsjournaal’ met uitslagen, analyses en de eerste reactie’s. Holland Centraal, 105,7 FM (Antenne Leidse Regio), 107.7 FM (Antenne Bollenstreek en 88.1 FM Kabel in de hele regio).

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×