Drie rijbewijzen ingenomen

Een 41-jarige automobilist uit Leiden reed zaterdag rond 2.30 uur met gedoofde lichten over de Oude Herengracht. Hij werd aangehouden en bleek teveel gedronken te hebben, de uitslag van de ademanalyse was 570 ug/l. Zijn rijbewijs werd ingevorderd, hij kreeg een rijverbod van zes uur en een proces-verbaal.

Op de Langegracht reed zaterdag rond 3.15 uur een 39-jarige automobilist uit Leiden slingerend over de weg. Ook had hij een kapot dimlicht. De man bleek te veel gedronken te hebben. Hij moest blazen, de uitslag van de ademanalyse was 645 ug/l. Zijn rijbewijs werd ingevorderd, hij kreeg een rijverbod van zeven uur en een proces-verbaal.

Een 25-jarige automobilist uit Leiden reed zaterdag rond 3.30 uur met hoge snelheid over de Apothekersdijk. Hij werd aangehouden op de Lange Mare en moest blazen. De uitslag van de ademanalyse was 815 ug/l. Zijn rijbewijs werd ingevorderd, hij kreeg een rijverbod van tien uur en een proces-verbaal.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×