Twee aanhoudingen na aanrijding

De politie heeft dit weekend twee Leidenaren van 18 en 19 jaar aangehouden nadat ze waren doorgereden bij een aanrijding. De Leidenaren reden zondagnacht omstreeks 01.00 uur met een bromfiets over de Haarlemmerstraat en wilden de Pelikaanstraat oversteken toen er een aanrijding ontstond met een personenauto die over de Pelikaanstraat reed in de richting van de Langegracht.

De Leidenaren kwamen ten val en gingen er rennend vandoor in de richting van de Van der Werfstraat. De 40-jarige bestuurder van de auto, een man uit Leiden, ging achter de jongens aan. De bestuurder kon de 18-jarige aanhouden op de Hekkensteeg. De gealarmeerde politie hield de bestuurder van de bromfiets, de 19-jarige, aan op de Van der Werfstraat. Hij werd zittend tegen een auto en met een bebloet gezicht en vermoedelijk een gebroken been aangetroffen. Hij werd per ambulance overgebracht naar het LUMC. De bijrijder bleef ongedeerd.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×