Diverse inbraken in Leiden

In de nacht van donderdag op vrijdag werd er ingebroken in woningen aan de Gortestraat, de Dullebakkersteeg, de Nieuwsteeg en de Raamsteeg. Bij de woning aan de Gortestraat is niet duidelijk hoe de inbreker kans zag om binnen te komen. Uit deze woning zijn ondermeer een mobiele telefoon, diverse passen, auto- en huissleutels gestolen.

Bij de woning aan de Dullebakkersteeg kwam men vermoedelijk via een dakraam de woning binnen. Uit deze woning zijn naast geld ook enkele horloges gestolen. Bij de woning aan de Nieuwsteeg kwam men vermoedelijk binnen na het weghalen van een lichtkoepel. Uit deze woning zijn jassen, een laptop, een portemonnee, diverse pasjes, sleutels en een mobiele telefoon gestolen.

Bij de woning aan de Raamsteeg kwam men vermoedelijk binnen door te flipperen. Uit de woning zijn ondermeer portemonnees, een horloge, een ns-jaarkaart en een aansteker gestolen. De politie stelt een nader onderzoek in.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×