Foto's: Bram Pater.

Raadscommissie bezoekt tuin van Noord

Afgelopen donderdag hebben de gemeenteraadsleden van de Commissie Ruimte en Groen een werkbezoek gebracht aan de Tuin van Noord. Dat is het groene gebied dat tussen Pernix en Roodenburg ligt. Ook de schooltuinen en Volkstuinvereniging Ons Buiten liggen in de Tuin van Noord.

De raadsleden lieten zich uitgebreid informeren over de veranderingen die er de afgelopen periode in het gebied hebben plaatsgevonden. Ook werd er onder andere gesproken over het gebruik van de sportvelden voor recreatie, natuurvriendelijk tuinieren op de volkstuinen en de schooltuinen en de toegenomen veiligheid door de komst van parkwachters.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×