Inbrekers na achtervolging gepakt

De politie heeft gistermiddag op de Hogewoerd twee Leidse inbrekers aangehouden. Het gaat om mannen van 18 en 33 jaar. De politie kon de twee aanhouden met behulp van een aantal burgers. De twee verdachten werden eerst in een woning aan de Lage Rijndijk betrapt toen ze daar inbraken. Daarbij werden (auto)sleutels gestolen. De man die de twee betrapte, zette de achtervolging (via het industrieterrein De Waard en de Zeeheldenbuurt) in, maar raakte ze bij de Hogewoerd kwijt.

De politie die ondertussen ook met een zoekactie was gestart kreeg van verschillende voorbijgangers door waar de twee inbrekers zich bevonden. Uiteindelijk kwam men aan bij het pand aan de Hogewoerd. Daar konden de verdachten worden ingerekend. Ze zijn ingesloten.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×