Vier gewonden bij kettingbotsing

Bij een kettingbotsing op de A4 zijn zondagmorgen vroeg vier gewonden gevallen. Een 23-jarige man uit Amsterdam botste ter hoogte van het Rijnland Ziekenhuis in Leiderdorp achterop de auto van een 46-jarige man uit Nieuwehorne. Hierdoor botsten beide voertuigen tegen de vangrail. Een 29-jarige automobilist uit Spijkenisse reed vervolgens weer tegen de auto van de Amsterdammer. De auto’s uit Amsterdam en Nieuwehorne kwamen op hun kop terecht.

Vier personen werden met nekklachten en kneuzingen naar het LUMC in Leiden en het Rijnland ziekenhuis in Leiderdorp overgebracht. De A4 richting Amsterdam is vanaf het Clausplein tot 10.30 uur afgesloten geweest.

Geen categorie


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×