Leefbaar Leiden wil gratis openbaar vervoer

Leefbaar Leiden heeft dinsdagavond bij de behandeling van de Perspectiefnota 2003 in de Leidse gemeenteraad een motie ingediend over gratis openbaar vervoer in Leiden. “Leefbaar Leiden is altijd voorstander van gratis openbaar vervoer binnen de stad geweest”, aldus raadslid Daniel van Schoonderwoerd den Bezemer.

Ook de plannen voor een ‘citybus’ die ondernemer Peter Labruyere enkele weken geleden in de raadscommissie verkeer presenteerde, worden door Leefbaar Leiden omarmd. De partij ziet graag dat hij de plannen voor vervoer met milieuvriendelijke, kleine bussen (max. 20 personen) verder uitwerkt.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×