Internationaal theater-festival in Huygpark

Zondag 13 juli vindt er een internationaal theater-festival plaats in het Huygpark bij de Maresingel. Het festival wordt georganiseerd door de Leidse Template Stichting. Uit verschillende delen van Europa zullen mensen bij elkaar komen om dit kleurrijke evenement luister bij te zetten.

Naast presentaties en voorstellingen van musici, dansers, zangers, jongleurs, troubadours, verhalenvertellers en kleuren-onderzoekers zal er volop ruimte zijn om deel te nemen en deze vele vormen van natuurlijk theater aan den lijve te beleven. Er worden zeven tenten in de kleuren van de regenboog neergezet, waarin bezoekers de invloed van een specifieke kleur zelf kunnen ervaren.

Ceremoniemeesters uit meerdere landen zullen op de aanwezigen begeleiden naar bijvoorbeeld de ‘sprekershoek’ waar een gedicht of een stadsfilosoof te horen is. Ritme en klanken van verschillende landen in Europa en ver over de grens zoals Hawaï, Marokko, Turkije zullen in de lucht weerklinken, terwijl in een speciale vertellerstent kleurrijke verhalen uit alle windstreken te horen zijn.

Het festival wordt georganiseerd door de Template stichting uit Denemarken, Engeland, Duitsland en Nederland en duurt van 10.30 tot 17:00 uur. De toegang is gratis.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×