Bij Ladan Zonwering aan de Rooseveltstraat werd een beeldscherm meegenomen. Het is al de derde keer dat het bedrijf slachtoffer is van een inbraak. Personeel dat nog laat aan het werk was, heeft de dader nog tevergeefs achtervolgd. (foto: Helgo Tuinhof de Moed).

Inbraken op industrieterreinen

In een bedrijf aan de Rooseveltstraat is rond 23.00 uur ’s avonds ingebroken. Men kwam de zaak binnen door een ruit van de kantine in te slaan. Ook in de roldeur werd een raam geforceerd. Er werd een computerbeeldscherm meegenomen. Afgelopen nacht werd ook bij een bedrijf aan de Willem Barentzstraat ingebroken. Eerst werd geprobeerd een garagedeur open te wrikken, vervolgens werd een ruit ingeslagen. Uit het bedrijf werden computers weggenomen.

Getuigen die iets verdachts hebben gezien kunnen contact opnemen met de politie via telefoonnummer: 0900 – 8844 (lokaal tarief).

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×