Bejaarde vrouw beroofd in hofje

Een 65-jarige vrouw uit Roozendaal is zaterdagmiddag rond 13.05 uur op de Pieter Gerritz Speckhof het slachtoffer van een straatroof. De vrouw stond met haar dochters het hofje te bekijken toen zij plotseling een harde duw in haar rug kreeg. Daardoor de vrouw ten val. Toen zij opkeek, zag zij een onbekende man die over haar heen gebukt stond. Deze greep naar haar schoudertas.

Hoewel ze zich verzette, lukte het de straatrover om haar tas te bemachtigen. Vervolgens ging hij er met de tas vandoor. In de tas zaten onder meer een paspoort, een rijbewijs, een portemonnee, geld, een mobiele telefoon en pasjes. De politie deed navraag in de buurt, maar heeft de dader nog niet weten te achterhalen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×