Miranda Boonstra verbetert opnieuw Nederlands record

Miranda Boonstra heeft woensdagavond in het Duitse Königs Wusterhausen haar eigen Nederlands record op de 3000 meter steeple chase aanzienlijk verbeterd. In de race waarin ze tweede werd achter de Kenyaanse Lydia Kurgat kwam de atlete van Leiden Atletiek tot een tijd van 10.03,20. Dat is 10 seconden sneller dan haar vorige toptijd die ze anderhalve week geleden in het Belgische Ninove op de klokken zette.

Boonstra moet op haar favoriete onderdeel vooral tegenstand zoeken in het buitenland, temeer daar de KNAU besloot het Nederlands Kampioenschap op dit onderdeel te schrappen vanwege een te geringe inschrijving.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×