Inbrekers met gestolen bus gepakt

Zondag 10 augustus rond 11.00 uur kreeg de politie een melding over een busje dat geparkeerd stond op de Energieweg in Zoeterwoude-Rijndijk, waarbij twee mannen zich verdacht ophielden. Bij natrekken van het kenteken bleek het busje als gestolen geregistreerd te staan. Het busje werd even later gezien op de N11 in Zoeterwoude in de richting Leiden. Uiteindelijk werd het busje aangehouden op de Willem van der Madeweg.

De inzittenden, een 54- en 36-jarige inwoner uit Den Haag, werden aangehouden. In de bus bleek gereedschap te liggen. Ook vond de politie een beeldscherm dat eerder die ochtend gestolen was bij een bedrijf aan de Energieweg. De vermoedelijke daders worden verdacht van bedrijfsinbraak en autodiefstal en worden voorgeleid aan justitie.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×