Tientallen boetes bij verkeerscontroles

De politie heeft vrijdag met de radar een snelheidscontrole gehouden op de Haagsche Schouwweg en de Doctor Lelylaan. Op de Haagsche Schouwweg werden op 372 passanten 17 boetes uitgedeeld. De hoogstgemeten snelheid was 81 km/u.

Op de Doctor Lelylaan waren er 839 passanten. 55 Bestuurders krijgen een proces verbaal. De hoogstgemeten snelheid was 80 km/u.

Naast deze overtredingen zijn er nog drie bekeuringen uitgeschreven. Twee voor gevaarlijk rijgedrag (vol in de remmen) en één voor onnodig claxoneren. Op een andere controleplaats, de Haagweg, werden nog 43 bekeuringen uitgeschreven voor snelheid (25); de hoogstgemeten snelheid was 93 km/u en verlichting (15). Drie personen werden bekeurd voor het links inhalen, belediging en het niet dragen van de veiligheidshelm.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×