Raadsleden PvdA houden spreekuren in Leidse wijken

De fractie van de Partij van de Arbeid Leiden organiseert dit najaar spreekuren in verschillende Leidse wijken. De partij wil zo van de wijkbewoners zélf horen wat er in de wijken speelt. Om een beter contact met de bewoners tot stand te brengen, heeft de PvdA het aantal spreekuren uitgebreid van één naar drie per maand.

Op elke eerste maandag van de maand, van 19.00 tot 19.45 uur, worden er twee spreekuren tegelijkertijd in twee Leidse wijken gehouden. De eerste twee spreekuren op maandag zijn op 6 oktober in Boshuizen en Slaaghwijk. Deze vinden plaats in Wijkservicecentrum Vogelvlucht, Boshuizerlaan 5, en in Buurthuis Op Eigen Wieken, Valkenpad 5.

De volgende spreekuren op maandag zijn op 3 november in De Mors en in de binnenstad. Deze vinden plaats in Buurthuis Morschwijck, Topaaslaan 19 en in de fractiekamer van de PvdA, Breestraat 70.

Speciaal voor mensen die op maandagavond niet kunnen, wordt er op elke eerste vrijdagmiddag van de maand een spreekuur van 13.00 tot 15.00 uur gehouden te beginnen op 7 november. De spreekuren op vrijdag vinden altijd plaats in de fractiekamer op Breestraat 70.

Alle buurtbewoners worden uitgenodigd om hun problemen, klachten of suggesties aan de raadsleden over te brengen. Van tevoren aanmelden is niet nodig.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×