Inbraken

In Leiden is in het afgelopen weekend van 11 en 12 oktober diverse malen ingebroken. In de nacht van vrijdag op zaterdag is in een woning aan de Julianastraat ingebroken. Men is binnengekomen door het zogenoemde flipperen. Uit de woning werd een rugtas meegenomen. Deze werd later weer teruggevonden bij de Jozefkerk. De inhoud, een tijdschrift en persoonlijke papieren, zat er nog in.Van zaterdag op zondag werd er ingebroken in de Kaarsenmakersstraat. Hier werd een notebook, een paspoort en een cd-speler meegenomen. Men kwam binnen door een raam.In een woning aan de Vliet is men eveneens binnengekomen door een raam. Hier werden een mobile telefoon en een adapter meegenomen.In de Vreewijkstraat ging men binnen via een steiger door een openstaand zolderraam. Hier werden geld en een mobiele telefoon meegenomen.Aan het Gerecht werd zondag 12 oktober een inbraak ontdekt. Men was binnengekomen door een deur te forceren. Uit het pand zijn een tv, een stereoset, sieraden en cd?s meegenomen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×