Startersdag in Hooglandse Kerk

Op zaterdag 1 november organiseert de Kamer van Koophandel Rijnland voor de 3e keer de jaarlijkse Startersdag. Vorig jaar ontving de Kamer Rijnland 600 bezoekers en bezochten landelijk 15.000 mensen de Startersdag. Op deze dag kan bij diverse stands en verschillende workshops informatie ingewonnen worden over het starten van een eigen bedrijf.

 

 

 

De Startersdag 2003 is een initiatief waarmee de Kamer van Koophandel wil laten zien dat startend ondernemerschap meer is dan een goed idee. Maar ook, dat je je goed kunt voorbereiden op dat ondernemerschap. Op 1 november kunnen belangstellenden hun eerste stap zetten, op weg naar een eigen bedrijf. Tijdens de Startersdag kan zowel de oriënterende starter als degene die reeds gestart is, maar nog niet alle vragen beantwoord heeft gezien, zich uitgebreid laten informeren.

De Startersdag wordt gehouden in de Hooglandse Kerk.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×