Aanhouding na mishandeling

De politie hield vrijdagavond bij de MacDrive aan de Plesmanlaan een 17-jarige jongen uit Leiden aan. Hij wordt er van verdacht kort daarvoor in het restaurant een 19-jarige plaatsgenoot te hebben mishandeld. Het slachtoffer kreeg een klap op zijn neus waardoor deze brak. Hij moest zich in het LUMC onder behandeling stellen.

Aanleiding voor de mishandeling vormde vermoedelijk een al langer sluipende vete tussen de twee. De verdachte werd zaterdag met een dagvaarding op vrije voeten gesteld. Op 15 december mag de verdachte zich voor zijn daad verantwoorden bij de kinderrechter in Den Haag.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×