Verkeerslichten met zonnepanelen?

Leiden krijgt parkeerautomaten met zonnepanelen, waardoor het mileu minder wordt belast. Wethouder Hessing van Verkeer vertelde dat woensdag in de commissie Economie en Verkeer. Dankzij die mededeling dacht commissielid Hesselink (PvdA) ineens weer aan Alexander Pechtold, de voorganger van Hessing. “Ik herinner me nog dat ik uw voorganger een keer een artikel had gegeven over verkeerslichten met zonnenpanelen”, zei Hesselink. “Hij zou dat nog bestuderen. Als u nu al automaten met zonnepanelen op het spoor bent, misschien heeft dezelfde fabrikant dan ook wel verkeerslichten met zonnepanelen!” De wethouder beloofde onderzoek te doen naar de mogelijkheden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×