Politie vraagt weer hulp van publiek voor overval

Vorige week zond de politie al een getuigenoproep uit via TV West om achter de identiteit van de daders van een overval op 8 oktober jl. op de Gemakswinkel aan de Kooilaan te komen, maar dat heeft nog niet geleid tot de aanhouding van de overvallers. Daarom probeert de politie het nu landelijk. Met een getuigenoproep in het AVRO programma ‘Opsporing Verzocht’ van maandag 3 november hoopt de politie nu wel meer inormatie te krijgen.

Op woensdag 8 oktober rond 12.55 uur drongen twee mannen de winkel binnen en bedreigden een medewerkster van de winkel door haar iets in de rug te drukken. Onder deze dreiging moest zij de kassa openen. Eén van de twee deed een greep in de kassa, waarna de overvallers de winkel verlieten met een onbekend geldbedrag. Getuigen worden verzocht zich te melden bij de politie. Het telefoonnummer wordt tijdens de uitzending bekendgemaakt. Het programma wordt uitgezonden op Nederland 1 om 19.30 uur en om 21.55 uur.

Leiden overvalgemakswinkel


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×