Drie jongens gepakt voor brandstichting

De politie heeft twee jongens van 11 jaar en één jongen van 12 jaar verhoord in verband met brandstichting in een materiaalhok van de Stevenshofschool aan de Antoinette Kleynstraat. De jongens komen uit Leiden.

Surveillerende agenten roken rond 18.30 uur een brandlucht en gingen op onderzoek uit. Hierbij troffen ze het brandende materiaalhok aan. De politie heeft het vuur met emmers water en een brandblusser van een buurtbewoner gedoofd. De brandweer heeft nageblust. Een aansteker en vuurwerkresten leidde de politie naar de drie jongens. De jeugdigen zijn doorverwezen naar Bureau HALT.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×