Twee aanhoudingen wegens overval winkel Kooilaan

De Politie Hollands Midden heeft woensdag twee Leidenaren van 17 en 19 jaar aangehouden op verdenking van het plegen van een gewapende overval op een gemakswinkel aan de Kooilaan op woensdag 8 oktober. De politie kwam de verdachten op het spoor mede door tips na de uitzending van 3 november van het televisieprogramma ‘Opsporing Verzocht’. De 17-jarige verdachte is dinsdag al voorgeleid aan de Raadkamer die zijn gevangenhouding heeft bevolen. De 19-jarige verdachte is vandaag voorgeleid aan de Raadkamer. Ook hij blijft in hechtenis. In het belang van het onderzoek wil justitie verder geen mededelingen doen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×