Opleidingsdag LUMC voor schoolverlaters

Op zaterdag 10 januari organiseert het Leids Universitair Medisch Centrum een Opleidingsdag voor schoolverlaters. Tijdens deze dag, die duurt van 11.00u tot 15.00u, kunnen de voormalig scholieren zien, horen en ervaren wat het betekent om bij het LUMC te werken en te leren. Iedereen is van harte welkom.

De Opleidingsdag bestaat uit een informatiemarkt en rondleidingen. Op diverse afdelingen kan men zelf ervaren hoe het er daar aan toe gaat. Zo worden er rondleidingen gegeven over de afdelingen Radiologie, Nucleaire Geneeskunde en Radiotherapie. Ook is het mogelijk om een kijkje te nemen in een laboratorium en bij de Centrale Sterilisatiedienst. En middenin het LUMC, op het Boerhaaveplein, is een informatiemarkt waar alle vragen over leren en werken in het LUMC worden beantwoord.

De Opleidingsdag vindt plaats in het hoofdgebouw van het LUMC, Albinusdreef 2 in Leiden. Kijk voor meer informatie op de website van het LUMC. Daar staat alles over het LUMC zelf, de leerlingfuncties, toelatingseisen en aarbeidsvoorwaarden.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×