Politie onderzoekt dood van 56-jarige vrouw

De politie stelt een onderzoek in naar de dood van een 56-jarige vrouw uit Leiden. De vrouw werd in de nacht van zaterdag op zondag, omstreeks 02.00 uur, gevonden in een sloot langs de Oegstgeesterweg te Leiden. Met zware onderkoelingsverschijnselen is de vrouw overgebracht naar een ziekenhuis. Enkele uren daarna is zij overleden. De politie roept getuigen op zich te melden. Daarbij is men vooral op zoek naar mensen die zondag 4 januari 2004 na middernacht over de Oegstgeesterweg reden en daar opvallende of bijzondere gedragingen hebben gezien. Zij worden dringend verzocht dit te melden bij de politie Leiden op telefoon 0900-8844. Nadere mededelingen wil de politie in dit stadium van het onderzoek niet doen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×