PvdA organiseert spreekuren over verloop jaarwisseling

De fractie van de Partij van de Arbeid organiseert maandagavond twee spreekuren over het verloop van de jaarwisseling. Vinden de inwoners van Leiden dat deze in tegenstelling tot vorig jaar goed verlopen is? Is men tevreden met de door de gemeente genomen maatregelen? Heeft men ideeën over hoe het beter kan? De PvdA wil zo te weten komen wat er volgens de wijkbewoners zélf in de verschillende wijken speelt.

De spreekuren worden gehouden op maandag 5 januari van 19.00 tot 19.45 uur in Buurthuis Stevenshof, Trix Terwindtstraat 4 in de Stevenshof en in Buurthuis De Pancrat, Middelstegracht 85 in de oostelijke binnenstad. Alle buurtbewoners zijn van harte uitgenodigd om hun problemen, klachten of suggesties aan de raadsleden over te brengen. Van tevoren aanmelden is niet nodig.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×