Leidenaar mishandeld; politie zoekt nog getuigen

De politie onderzoekt de mishandeling van een 23-jarige Leidenaar. de man werd afgelopen weekend door vijf personen in elkaar geslagen op de Nieuwe Beestenmarkt. Even later werd de vechtpartij op de 2e Binnenvestgracht voortgezet. Naar aanleiding van de opgegeven signalementen wist de politie korte tijd later bij het station een 24-jarige Hagenaar aan te houden. Twee andere verdachten, een 21-jarige Hagenaar en een 30-jarige man uit Girona, werden later in een horecagelegenheid aan de Steenstraat aangehouden. De verdachten zijn na verhoor in verzekeringgesteld. Twee van hen worden vandaag voorgeleid bij justitie. De politie is nog op zoek naar getuigen. Zij kunnen contact opnemen via telefoonnummer 0900 – 8844 (lokaal tarief).

De mishandelde Leidenaar liep gekneusde ribben en een wond aan zijn hoofd op. Hiervoor moest hij worden gehecht. Naast dit letsel mist de Leidenaar ook een aantal tanden.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×