Pharming zet schulden om in aandelen

Het Leidse biotechnologiebedrijf Pharming wil 25 miljoen euro ophalen door de onderhandse plaatsing van aandelen. Dat meldt RTV West. Daarnaast zal het bedrijf vrijwel zijn volledige schuld omzetten in aandelen. Dat heeft Pharming vandaag bekend gemaakt. Pharming zal 5,8 miljoen euro aan schuld omzetten in aandelen. Na deze operatie is het bedrijf op een kleine hypotheek na schuldenvrij. De aangekondigde aandelenemissie wordt uitgezet bij zowel nieuwe als bestaande investeerders. Het gaat om achttien miljoen aandelen, die per stuk 1,40 euro kosten. Deze prijs is gebaseerd op de gemiddelde koers van het aandeel in de afgelopen twintig dagen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×