Politie rolt hennepkwekerijen op

De politie heeft vorige week vier hennepkwekerijen en twee voormalige kwekerijen ontdekt en ontmanteld. In een bedrijf aan de Kagerstraat werd een kwekerij met 1529 planten aangetroffen. In een woning aan de Lage Rijndijk werden twee kwekerijen met in totaal 522 planten aangetroffen. In een woning aan de Formosastraat werden in een kwekerij 232 planten gevonden. De politie rolde de hennepkwekerijen op na diverse tips.

In een woning aan de Dillenburgerstraat zijn in een drogerij twee kilo henneptoppen aangetroffen. In een schuur aan de Bernhardkade werden restanten van een kwekerij gevonden. Hetzelfde gold voor een woning aan de Beatrixstraat. Onderzoek naar andere verdachten loopt nog. Alle planten, apparatuur van de kwekerijen en restanten zijn in beslaggenomen en inmiddels vernietigd.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×