Politie op zoek naar tips rond vermiste Leidse

De politie is nog steeds op zoek naar getuigen rond de vermissing van de inmiddels weer gevonden 15-jarige Monique Honsbeek. Het meisje werd sinds woensdag 28 januari vermist waarna er een onderzoek gestart werd. De politie deed een getuigenoproep op RTV West en in het AVRO programma ‘Opsporing Verzocht’. Woensdag kwam Monique rond middernacht bij een woning in Leiden aanlopen. De bewoners schakelden onmiddellijk de politie in. Omdat nog niet duidelijk is gebleken wat er zich precies heeft voorgevallen, tijdens de vermissing van Monique, is de politie op zoek naar mogelijke getuigen.

Iedereen die Monique in de periode van woensdag 28 januari 2004 en dinsdag 3 februari 2004 heeft gezien of informatie kan verschaffen met betrekking tot de vermissing van Monique, worden verzocht tijdens kantooruren contact op te nemen met de afdeling recherche van de Politie Hollands Midden via telefoonnummer 071-5258830.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×