Nieuwe website gemeente Leiden heeft problemen (Update)

De weblog-site Retecool heeft de nieuwe website van de gemeente Leiden bezocht, maar was daar niet zo positief over. “Gemeenschapsgeld, je weet wel, dat geld wat wij elke maand met plezier ophoesten voor de gemeenschap, wordt door de gemeente Leiden wel heel goed besteed”, schrijft de site spottend. “Niets werkt, zelfs het zoeken wil niet lukken – en dat voor slechts 170.000 euri”.

Update: later blijkt dat de weblog-site er naast zat. De homepage van //www.leiden.nl/ werd tijdelijk per ongeluk vervangen door die van het Servicepunt Woonomgeving. Dat blijkt uit de zogenamade Cache van Google op het moment van schrijven. De zoekmachine haalt uit haar archief niet de gebruikelijke homepage op, maar die van het Servicepunt, wat erop duidt dat de website van Leiden enige tijd problemen heeft gehad. Dit heeft echter, in tegenstelling tot de beweringen op Retecool, niets te maken met de nieuwe site, die nog in ontwikkeling is.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×