Insluiper gepakt door bewoner

De politie heeft afgelopen dinsdagavond een 34-jarige Leidenaar aangehouden wegens diefstal uit woning aan de Hooigracht. De bewoner hoorde de voordeur en dacht dat een huisgenoot binnenkwam. Dit bleek echter een insluiper te zijn die er met het horloge en de mobiele telefoon van de vandoor wilde gaan. De bewoner wist de spullen weer af te pakken, waarna de verdachte er vandoor ging.

De bewoner ging de verdachte achterna en kon hem op de begane grond van de woning aanhouden. Nadat ook de beheerder van het pand ter plaatse was gekomen werd de politie ingeschakeld die de man meenam.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×