Politie start nieuwe wervingscampage

Van 1 t/m 9 maart rijdt er in onze regio een vrachtwagen van de politie rond met achterop de tekst ‘Je wordt gezocht door de politie’. Dit is geen nieuwe opsporingsmethode, maar onderdeel van een wervingscampagne voor 50 nieuwe agenten. De wagen doet in ieder geval de vier centra voor werk en inkomen in Hollands Midden aan; in Lisse, Leiden, Alphen en Gouda.

De Politie Hollands Midden zoekt dit jaar nog 50 mensen die in augustus of november willen starten met de vierjarige opleiding voor allround politiemedewerker. Het korps zoekt mannen en vrouwen vanaf 18 jaar met een stevig karakter en met interesse voor een breed takenpakket. De politiemedewerkers van Hollands Midden zijn niet alleen actief in de stadswijken van Leiden, Noordwijk, Alphen aan den Rijn of Gouda, maar ook in de ‘groene ruimte’ daartussen.

Meer informatie over de (opleidings)mogelijkheden bij de politie is te vinden op www.politie.nl/hollands-midden. Hollands Midden staat ook op de banenbeurs Arbeidsmarkt 2004, 10 en 11 maart, Ahoy Rotterdam.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×