Rijnsburger gepakt na beroven winkel

De politie heeft donderdagavond een 28-jarige man uit Rijnsburg aangehouden na een diefstal met bedreiging. Surveillerende agenten op de Boommarkt kregen de melding dat er een overval op een winkel op de Haarlemmerstraat had plaatsgevonden. De agenten hebben direct de omgeving afgezocht en zagen nabij de Blauwpoortsbrug een man lopen die voldeed aan het opgegeven signalement. Bij het zien van de politie ging de verdachte er direct vandoor over de Beestenmarkt in de richting van de Morsstraat.

Na een achtervolging werd de Rijnsburger aangehouden. De verdachte had kort hiervoor een medewerkster van de winkel bedreigd met een steekvoorwerp en vervolgens een greep in de kassa gedaan. De medewerkster heeft nadat de man de winkel uitging direct de polite gebeld. De verdachte is in verzekering gesteld.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×