SP ontvangt 79 telefoontjes over NUON

De klachtenlijn van de SP, die de problemen rond nuts-bedrijf NUON in kaart moest brengen, heeft in totaal 79 telefoontjes opgeleverd. Er kwamen verschillende problemen naar voren, zoals het niet te woord staan van klanten en onredelijke maandvoorschotten, aldus de SP. Veel mensen bleken aantoonbaar te maken te hebben met te hoge maandvoorschotten en jaarafrekeningen. Bovendien zouden veel mensen nog steeds met klachten zitten, die voor het grootste deel pas na vier maanden zouden worden opgelost. De SP vindt dat NUON beter naar haar klanten moet luisteren en gemaakte fouten zelf te herstellen, in plaats van de verantwoordelijkheid naar de klant te vershuiven.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×