Driedubbele boete voor scooterrijder

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag, omstreeks 02.15 uur, een 22-jarige automobilist uit Leiden aangehouden op verdenking van alcoholgebruik. De man reed met gedoofde lichten over de Hooigracht en werd daarom staande gehouden. Omdat de agenten vermoedden dat de man alcohol gedronken had werd hem gevraagd mee te werken aan een ademanalyse. De man had een ademalcoholgehalte van 300. Hij kreeg proces-verbaal en een rijverbod. De man was in februari ook al aangehouden in verband met alcoholgebruik.

Een 18-jarige plaatsgenoot kreeg op de Haarlemmerstraat een proces-verbaal voor rijden onder invloed. Hij reed dronken, zonder helm en zonder bromfietscertificaat op zijn scooter.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×