Begin vorig jaar bracht Rutte ook een bezoek aan de stad waar hij zelf ook gestudeerd en gewoond heeft. Tijdens de verkiezingscampagne gingen VVD-coryfeën onder andere op de thee in 'de Peli'. (Archieffoto: Chris de Waard).

Politiek Café met staatssecretaris Rutte

Aanstaande woensdagavond organiseert de Leidse VVD vanaf 20.00 uur een politiek café in Café Brasserie Vanderbijl aan de Breestraat 157. Om 20.30 uur houdt Mark Rutte, VVD-staatssecretaris van Sociale Zaken, een inleiding met als onderwerp de Moderne Sociale Zekerheid. Dit zal met name gaan over de nieuwe Wet Werk en Bijstand.

Ook de actuele politiek komt aan bod. Aansluitend is er gelegenheid om vragen te stellen en met hem en elkaar informeel verder te discussiëren.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×