Mannen beschoten in Rijnsburg

Twee mannen zijn maandagochtend vroeg in Rijnsburg beschoten. De schietpartij deed zich voor bij een champignonkwekerij. De toestand van het ene slachtoffer is zorgelijk, maar stabiel. De ander is lichtgewond geraakt. De dader is nog voortvluchtig. De politie kan nog niets zeggen over de aanleiding van de schietpartij. Getuigen hebben een zwarte Mercedes met hoge snelheid zien wegrijden. De politie had hulp van een helikopter, maar de dader is niet gevonden. Hij was eind van de middag nog voortvluchtig. De politie heeft vijftien man op de zaak gezet.

De twee slachtoffers werden na de schietpartij naar het Leids Universitair Medisch Centrum gebracht. Ze waren toen nog aanspreekbaar.

Geen categorie


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×